top of page
  • Obrázek autoraU&WE® Advertising

Spouštíme 2. vlnu programu ANTIVIRUS pro retailové řetězce a gastro zařízení

Aktualizováno: 16. 9. 2020

Vzhledem k situaci s nákazou C19 jsme se rozhodli operativně spustit druhou vlnu programu ANTIVIRUS, který jsme představili a pro mnoho klientů realizovali již na jaře, když se koronavirus objevil. Nejsme specialisté na epidemie a tak se nemůžeme vyjadřovat ke skutečným či domnělým zdravotním důsledkům onemocnění, jisté však je, že se ve společnosti opět výrazným způsobem zvyšují obavy a lidé budou potřebovat, aby každé prodejní místo či restaurace vhodným způsobem komunikovala svá hygienické opatření. A na to specialisté jsme...

in-store retail & gastro service program

HYGIENICKÉ PRODUKTY, DEZINFEKČNÍ SLUŽBY A MARKETING, CO ZAJISTÍ VAŠIM PRODEJNÁM ZÁRUKU BEZPEČNOSTI A DŮVĚRYHODNOSTI

Operativně nabízíme produkty a služby, které jsou vhodné pro omezování šíření COVID-19. Jde o souhrn opatření, které v konečném výsledku ZAJISTÍ VAŠIM PRODEJNÁM A RESTAURACÍM ZÁRUKU BEZPEČNOSTI, ČISTOTY A DŮVĚRYHODNOSTI. Naše týmy jsou schopny v pravidelných intervalech navštěvovat vaše prodejny či gastro zařízení a provést ošetření povrchů dezinfekcí. Dále v rámci ANTIVIRUS programu nabízíme grafické zpracování, potištění, distribuci a instalaci POS materiálů a účelových jednorázových produktů, které kromě standardní komunikace budou informovat o tom, že prodejna, či restaurace je pravidelně ošetřována právě v rámci programu ANTIVIRUS.

on-line systém reportingu

BUDETE MÍT 100% PŘEHLED O SVÝCH PRODEJNÁCH A RESTAURACÍCH, UDĚLÁME VÁM ANALÝZU HYGIENICKÝCH PROBLÉMŮ A NABÍDNEME VHODNÁ OPATŘENÍ !!!

Jako jediní máme mezinárodní certifikát ISO na Retail Service

služby a reportingový systém !

Jsme přesvědčeni, že je nesmírně důležité vůči zákazníkům intenzivně komunikovat čistotu a záruky bezpečnosti. Lidé jsou velice citliví na hygienu a pozitivně vnímají místa, která aktivně tuto problematiku řeší.

 


Prezentaci 2. VLNA ANTIVIRUS si můžete downloadovat zde ve formátu PDF...

ANTIVIRUS_PROGRAM_U&WE_2_VLNA_LR
.pdf
Download PDF • 7.87MB

[u&we)

NEWSok.png
bottom of page