top of page
  • Obrázek autoraU&WE® Advertising

Věnujte se kreativě, výrobu a instalaci nechte na nás!

U&WE® jako spolehlivý dodavatel pro velké reklamní a produkční firmy. Jsme profesionální řemeslníci reklamního průmyslu a in-store prezentací!

Víte, co je největším časožroutem při realizaci velkých retailových projektů na prodejnách? Zadavatelé i velké reklamní agentury obvykle zmiňují, že je to briefing a koordinace dodavatelů najatých na jednotlivé části projektu. Takových dodavatelů může být až pět a každý z nich musí dostat jasné a přitom své vlastní zadání, v průběhu realizace je pak třeba další komunikace a kontrola. Zadavatelé i velká reklamní společnost tak ztrácí nejen cenný čas, ale také peníze. Nebylo by snazší, věnovat se kreativě, obchodu a organizačně úmornou realizaci ve stovkách různých míst nechat na specialistovi? Který dobře poslouží a přitom pro klienta může zůstat neviditelný? Určitě ano.

Řešením je najít si spolehlivého a prověřeného partnera, který pod jednou střechou zvládá výrobu, distribuci a instalaci, a to vše vlastními silami. Navíc s detailním a přehledným systémem online reportingu otevřeného zadavateli, který dává přesnou kontrolu nad vším, co se děje.

V U&WE máme výhodu více než dvaceti let zkušeností ve výrobě POS i POP materiálů a kompletního in-store brandingu. Máme vlastní velkou tiskárnu, balicí linku a navíc disponujeme vlastní flotilou firemních vozů a 19 proškolenými týmy, které provádí realizaci a instalaci kampaní na prodejnách po celé ČR a SR. Celý projekt je soustavně pod kontrolou díky našemu dispečinku a online reportovacímu systému, ve kterém si klient může kontrolovat jednotlivé kroky a postup prací na jednotlivých prodejnách v reálném čase. To nás mj. činí ideálním subdodavatelem pro velké reklamní a produkční firmy.

Výhody?

- mnohaleté zkušenosti s realizací in-store retail kampaní

- soustavná kontrola všech kroků realizace v reálném čase prostřednictvím online reportingu

- 200% záruka – pokud se při instalaci poškodí jeden výrobek, klientovi odečteme z ceny dva

- jedna kontaktní osoba na celou akci

- vlastní tiskárna a balicí linka

- vlastní flotila automobilů a instalačních týmů

- jediná firma u nás s certifikací ISO 9001 na retail servis

- příprava rozpočtu na míru různým typům kampaní se zohledněním agenturní provize


Ušetřete čas i peníze a získejte spolehlivého dodavatele, se kterým budete spokojení vy i vaši klienti.

[U&WE]


NEWSok.png
bottom of page