top of page
  • Obrázek autoraU&WE® Advertising

Zavádíme a u McDonaldu testujeme revoluční prezentační systém EasyDot™

Aktualizováno: 9. 9. 2020

Na základě spolupráce s německou společností Neschen Coating začínáme nabízet reklamní realizace na unikátních samolepicích fóliích EasyDot™. Aktuálně testujeme transparentní provedení v Citylight vitrínách McDonaldu například na R10.

EasyDot™ jsou monomerické samolepicí fólie se speciálním lepidlem v bodech. Na rozdíl od klasických „bubble free“ samolepicích fólií tak, jak je známe, je v tomto případě naneseno v pravidelných kulatých bodech, které se navzájem nedotýkají. Díky tomu se fólie velmi snadno aplikuje a stává se tak skvělým pomocníkem při realizaci ad-hoc reklamních polepů. Při aplikaci se nevytvářejí bubliny a lepení tak zvládne i méně proškolená obsluha za výrazně kratší čas.


EasyDot™ lze použít několikrát, aniž by došlo ke ztrátě lepivých vlastností. Je přilnavý na různé povrchy - hladké i mírně zakřivené: sklo, plast, nábytková deska, zeď, textil. Použité lepidlo ve tvaru tečky, které po odlepení nezanechává žádné stopy, je v rámci celého systému certifikováno jako ohnivzdorný materiál B1 a M1. EasyDot™ můžeme dodat v mnoha variantách, od matné s bílým potisknutelným povrchem, přes průhlednou transparentní lesklou či saténovou variantu, případně různá barevná provedení.

Budeme potěšeni, pokud projevíte zájem o tento produkt. Vymyslíme vám grafiku, vytiskneme a aplikujeme přesně tam, kde to budete potřebovat pro efektivní a stylové oslovení zákazníků. Naše realizační týmy pak budou vaše prodejní místa v rámci pravidelného servisu obsluhovat rychleji a my vám budeme účtovat méně :-(

[u&we)

NEWSok.png
bottom of page