top of page
  • Obrázek autoraU&WE® Advertising

Stále populárnější týdenní servis s analýzou reportingu prodejních míst...

Navzdory, možná však i díky všemožným C19 opatřením zaznamenáváme stále větší zájem o pravidelný týdenní servis našeho Retail servisu na prodejních místech našich klientů. Mnohé řetězce a značky jsou nuceni šetřit, snižují stavy svých zaměstnanců, ale přesto potřebují jistotu, že prodejní místa, oddělení, či konkrétní produkty budou perfektně vystavené, doplněné a brandované. Mnohdy nahrazujeme i práci obchodních zástupců či regionálních manažerů.

Toto vše dnes dokážeme nabídnout za neuvěřitelné ceny počínaje 360 Kč za návštěvu (roční kontrakt, týdenní periodicita návštěv minimálně 300 prodejních míst). Ceny jsou jinak odstupňovány dle periodicity a počtu míst v rámci jedné akce. V ceně je však již zahrnuto vše - doprava či likvidace materiálů a dopravné týmu + 1h práce na místě, reporting a jeho analýza a doporučení řešení problémů. Dle typu prodejních míst nabízíme návštěvu i v jiných intervalech, od 3x týdně až po měsíční u menších řetězců. Tato služba je vhodná nejen pro provozovatele sítí, ale i konkrétní značky, kde realizujeme instalace, merchandising a store-checking u různých řetězců v rámci jedné akce.


DEJTE NÁM ŠANCI DOKÁZAT VÁM, ŽE PRAVIDELNÝ SERVIS A ANALYZOVANÝ REPORTING MÁ ZÁSADNÍ VLIV NA KVALITU A OBJEMY PRODEJŮ. JEDNODUŠE SE VYPLATÍ !

[u&we)


NEWSok.png
bottom of page