top of page
  • Obrázek autoraU&WE® Advertising

ISO 9001 na polygrafickou výrobu je standardem, na Retail service jsme jediní v ČR !

Jako jediní máme mezinárodní certifikaci ISO na polygrafickou výrobu a Retail service. Museli jsme splnit nesčetné podmínky nadnárodní autority na veškeré procesy, jejich efektivitu, 100% soulad s legislativou, principy zaměstnávání a společenské odpovědnosti. Dokazujeme tímto, že především v Retail Servisu jsme nastolili zcela nový a dosud nevídaný standard profesionality služeb.

Instalační agentury, které si najímají ad-hoc regionální instalační pracovníky, nikdy nemohou korektně splnit všechny podmínky získání certifikátu. Vlastně už jen výraz instalační agentura je výmluvný, ve většině případů nemají vlastní servisní prostředky, auta, natož proškolené a uniformované pracovníky či systém. Klienty lákají na low-cost ceny, jejich služby s „primitivním“ reportingem v podobě souborů .xls za pomoci například google drive úložišť, pak klientům páchají mnoho škod.


Náš Retail service jsme vybudovali právě proto, abychom nemuseli takto špatné služby najímat a pokusili se tento nešvar vytlačit z trhu. Pro naše klienty chceme vždy jen to nejlepší, za svoji práci ručíme a vše také otevřeně reportujeme. Jsme plně profesionální společností, která jednoznačně splňuje a pracuje v souladu se všemi principy moderního obchodu. Zásadně dbáme na ochranu životního prostředí a také na zdraví a bezpečnost při práci. Dáváme vždy přednost ekologickým technologiím.

 

Vše při auditu splněno na úrovni VELMI EFEKTIVNÍ: Zodpovědnost managementu za svoji politiku a cíle • Systém interních auditů • Celkový systém managementu • Informace o monitorování a měření výkonnosti systému • Procesy z pohledu legislativy a jinými požadavky stran • Odpovědnost, kompetentnost, postupy organizace

[u&we]

NEWSok.png
bottom of page